Причината за пожара в трънското село Неделково все още не е установена, полицията води разследване и е образувано досъдебно производство

Причината за възникването на пожара в трънското село Неделково, който се разрази в ранното утро на 8 юни, не е установена, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

Както първо читателите на Zapadno.com научиха на 8 юни, пожар в село Неделково унищожи част от къща, селскостопанска техника и друга собственост на местен фермер. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Пожар в трънското село Неделково: Запалиха къщата и техника на местен фермер – СНИМКИ.

От пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник поясниха, че сигналът за пожара е подаден на 8 юни в 4:25 часа. “Почти едновременно са пламнали къща и навес, под който имало трактори, сенокосачка, товарен автомобил, сламопреса, генератор и инструменти. В резултат на огъня са унищожени сградите и техниката, които са собственост на 35-годишен перничанин. Причината не е установена, води се разследване. Започнато е досъдебно производство и работата продължава.”, отбелязаха от полицията.

Виж също...

Loading...