Работодатели от Брезник и Трън търсят хора за няколко свободни позиции

Темата за работата е сред най-актуалните и обсъждани от хората в общините Брезник и Трън. Поради тази причина Zapadno.com реши да запознае своите читатели с актуални позиции, които работодали от Брезник и Трън са обявили.

Най-новата обява идва от бар и ресторант “Кръглата” в Брезник, за което се търси барман или барманка. Повече информация по позицията, кандидатите могат да получат на място в заведението, поясняват от “Кръглата” във Фейсбук страницата си. Ресторант “БанкатЬ”, който също се намира в Брезник, търси да назначи барман/сервитьор.

Мината в Брезник пък търси човек за свободна работна позиция чрез най-известния сайт за кариерни предложения. Позицията е за административен секретар, който ще се занимава с документите на фирмата, организира срещи и извършва други дейности, за които може да научите като натиснете тук. В сайта за работа няма други обявления от Брезник за последните 7 дни.

Справка в Агенция по заетостта показва, че за Трън са обявени 3 свободни позиции – една за специалист по естествени науки и две за общи работници. Позицията за специалист по естествени науки се отнася за лесничей, от който ще се изисква да издава позволителни за сеч и ще работи на срочен трудов договор. Двамата общи работници пък се търсят за работа в дърводелски цех, които ще работят на безсрочен трудов договор. Работодател от Брезник е обявил чрез Агенция по заетостта, че търси продавач за магазин, който ще продава, получава стока, почиства и подрежда. И за тази позиция трудовият договор е безсрочен.

От Агенция по заетостта отбелязват, че за обявените свободни работни места се прави пренасочване само от “Бюро по труда”, където търсещото работа лице трябва да е регистрирано.

Виж също...

Loading...