Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) излезе с позиция след като стана областен шампион в мач срещу “Чорни” (Брезник)

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) разпространи позиция, в която дава ясно обяснение, че за последните 6 години, отборът е играл три пъти за областен шампион. Позицията излезе няколко дни след решаващия мач за областния първенец за 2019 година, в който съперници на терена бяха футболните отбори на Ноевци и Брезник.

След мача отборът на “Чорни” (Брезник) представи кратка равносметка за изиграната среща и благодари на феновете си за подкрепата. Прочетете повече по темата в публикацията: Футболен клуб “Чорни” (Брезник) с равносметка след мача за първото място в областта и поклон към феновете. Вероятно това е причината от футболен клуб “Черногорец” да излязат с позиция за мача и победата. Прочетете в редовете по-долу позицията на отбора на Ноевци, която Zapadno.com публикува без редакторска намеса.

Позиция на ФК” Черногорец”:

Вече няколко дни привърженици и футболисти на загубилите омаловажават труда на футболисти, привърженици и всички, помагащи на отбора.

Нашият клуб миналата година загуби, но не хвърли вината върху същия съдия . Безспорно е, че главният съдия е можеш и безпристрастен, който е ценен не само в окръжните, но и в горните групи . Даде две реални дузпи. Лесно е да плюеш по човек, но когато той е прав, това вече е грозно.

Безспорно имахме повече фенове, културни и възпитани( без хвърлена нито една бомбичка), страхотна хореография и т.н.. Ние играем за трети път на финала през последните шест години. Това не е късмет, а закономерност и следствие от труда на момчетата. Да твърдиш, че отбор без загуба не заслужава да е на финал, а впоследствие и да го спечели, показва една злоба и завист. Ние не казахме нищо за топката, която бе изритана и изгубена при спряна игра. 

Научете се да губите и приемате действителността.

Селото няма да стане град, но селяндурщината в градовете затри държавата.

Малко след оповестяването на позицията от отбора на Ноевци, последва становище и от футболен клуб “Чорни”. В него отборът на Брезник споделя факти от историята на “Черногорец”. Становището от футболен клуб “Чорни” по темата, може да прочетете като натиснете тук.

Виж също...

Loading...