Нови възможности за работа в общините Брезник и Трън: Работодатели търсят общо 7 служители за позиции в различни сфери

Общо 7 са актуалните свободни работни места, които са обявени от работодатели в дирекция “Бюро по труда”-Перник, научи Zapadno.com.

За района на град Брезник се търсят четирима служители в различни сфери като търговия, промишленост и ресторантьорство. Работодател търси един продавач-консултант с изискването да притежава завършено средно образование. Предлаганата работна заплата е 560 лева. Друг работодател от града търси машинен оператор, който да притежава завършено средно техническо образование и шофьорска книжка с категория В. За Брезник се търси един барман и работник за поправка на джанти и гуми.

Свободните работни места за района на община Трън, които са обявени чрез “Бюро по труда”, са общо 3. Работодател от общинския център Трън търси двама общи работници. Изискването към кандидатите е да имат завършено основно образование, а работната заплата е в размер на 650 лева на човек. Търси се и специалист по поддръжка, без да е уточнено в коя сфера. Местоработата на специалиста е трънското село Стрезимировци. Работодателят изисква за позицията завършено средно образование. Предлаганото възнаграждение за специалиста по поддръжка е 560 лева.

Общо 192 са свободните работни места, които са актуални към днешна дата и са обявени в дирекция “Бюро по труда”-Перник. Повече информация може да получите във филиалите на дирекцията, която има такива и в градовете Брезник и Трън.

Виж също...

Loading...