Гордост за училището в Брезник: Шестима седмокласници с отлични оценки от националното външно оценяване по английски език

Шестима седмокласници от средно училище “Васил Левски” в град Брезник са изкарали отлични оценки на националното външно оценяване по английски език, научи Zapadno.com.

Отличниците са от 7 “б” клас, а един от тях е с най-високо постижение – 29.5 от 30 точки максимален резултат. Отличен е и ученик от 7 “а” клас, който е с оценка “Добър” от националното външно оценяване по английски език. “Гордея се с учениците, на които преподавам и мисля, че заслужават някой да чуе за добрите им резултати.”, сподели пред Zapadno.com преподавателят по английски език в училището Ася Иванова.

По първоначална информация за цялата Софийска област са се явили около 30 ученици. В това числов влизат и явилите се общо 7 ученици от брезнишкото училище.

Това е пореден успех за учениците, които изучават английски език в училището на Брезник. Отличията от регионални и национални състезания са показателни за добрата подготовка на учениците.

Виж също...

Loading...