Добра новина в Брезнишко: Оператор подобри обхвата и мобилния си интернет в няколко села

Обхватът на мобилния оператор “Теленор”значително се е подобрил в района на брезнишкото село Долна Секирна, съобщи читател на Zapadno.com.

От няколко дни обхватът и мобилният интернет са се подобрили. “Вчера в събота, отивайки на къщата ни в с. Долна Секирна установихме, че има пълноценно покритие на Теленор в района. Невярвайки спряхме пред кметството (където сигнал преди нямаше), за да проверим и наистина беше така. Налична е пълноценна 4g връзка, нещо което преди имаше само при паметника на баира до църквата.”, сподели читателят ни Николай Бодуров.

В неделния ден читателят е шофирал по обратния път, за да провери сигнала на “Теленор”. “Той е почти постоянен, варира, но го има непрекъснато и в Станьовци и в Кошарево. Теленор почти ги бях отписал за там, но най-сетне… Не е за вярване. Това е една хубава новина.”, завърши Николай Бодуров.

Кметът на село Долна Секирна Богомил Савов също установил подобрението на обхвата от същия мобилен оператор. Преди около седмица чертичките на мобилните устройства на “Теленор” се изпълнили.

През 2018 година мобилният оператор “Виваком” пусна в експлоатация нова станция, с което се подобриха мобилните услуги в Долна Секирна, Кошарево, Станьовци, Банище, Гигинци и Ръждавец.

Виж също...

Loading...