Хореографът от Брезник Милена Иванова: Емоцията на сцената не може с нищо друго да се замени

Успешно завърши творческият сезон за танцовите състави към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”. Това е равносметката, която хореографът Милена Иванова даде за изминалата творческа година, предаде репортер на Zapadno.com.

На 21 юни самодейци към читалището представиха традиционен концерт за края на сезона. Участие в него взеха над 50 самодейци от различни състави, като на сцената беше представена и нова разработка. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: С нова разработка и скечове самодейци на читалището в Брезник завършиха творческия сезон – ВИДЕО.

Положителна е равносметката за детския фолклорен танцов състав и танцов клуб “Калина”. “Пак имаме много награди, много участия и не спираме. Като цяло беше една много успешна година за нас – и за децата, и за клуба. Пожеланието ми към самодейците е да не спират никога да танцуват. Да дават всичко от себе си, защото емоцията на сцената не може с нищо друго да се замени.”, каза Милена Иванова.

Творческият сезон завърши, но въпреки това танцьори от съставите към читалището ще вземат участие в предстоящото второ издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово”, който ще се проведе на 12, 13 и 14 юли над брезнишкото село Гигинци.

Виж също...

Loading...