Брезнишки производители могат безплатно да се представят на Църногорския събор в шатра на централно място

Възможност за фермерите в община Брезник предоставя един от генералните спонсори на Църногорския събор, предаде репортер на Zapadno.com.

„Асарел-Инвестмънт“ – фирмата, която е представена в Брезник чрез своя минен инвестиционен проект, спонсорира събитието под надслов „В сърцето на Граово“ и кани производители на земеделска продукция да намерят клиенти за своите продукти, като ги представят по време на най-мащабното събитие в региона.

„Заповядайте на нашата ГРАОВСКА ТРАПЕЗА, която ще представим на Църногорския събор от петък до неделя! Заедно с наши партньори – местни производители, ще предложим вкусна и качествена храна, произведена в община Брезник. Тази година във фокуса на събора са храната и земеделието. Затова предоставяме възможност на всеки брезнишки фермер да изложи и продава своята продукция“ – гласи съобщението на компанията във Фейсбук.

Фирмата уточнява, че като спонсор на Църногорския събор от 12 до 14 юли ползва шатра, която всяка година безвъзмездно предоставя за различни цели, които могат да са полезни на община Брезник. „Тази година в нашата шатра ще представим автентична местна храна с отлично качество. Ако сте производител и искате да се включите – пишете ни. Ако сте ценител на добрата храна – посетете събора и елате на нашата граовска трапеза.“

Специално за читателите на Zapadno.com от фирмата уточниха, че заявилите до този момент участие са производители от всички краища на общината. Повечето са фермери, с които инвеститорът досега успешно си партнира, но поканата е отворена и към всички други желаещи.

Прочетете още по темата в публикацията: Научен форум на Църногорския събор в Брезнишко ще представи храната на бъдещето.

Виж също...

Loading...