Търсят фирма, която да извърши преустройство на пристройка към част от училището в град Брезник

Обществена поръчка за събиране на оферти за преустройство с промяна на предназначението и пристройка към част от средно училище “Васил Левски” е обявила Община Брезник.

Предвижда се изграждането на едноетажна сграда със сутерен за нуждите на средно училище “Васил Левски”. Сградата е в проект, като една част от помещенията са съществуващи и се преустройват, а друга час са в нова пристройка към част от съществуващата сграда на училището в Брезник. Основният вход към детската градина (подготвителна група) е през фоайе. Осигурен е самостоятелен вход в пристройката, за достъп до двора и стопанско зареждане, става ясно от краткото описание на обществената поръчка. Общата прогнозна стойност на поръчката е 187 483 лева и 96 стотинки без включен ДДС.

През месец декември 2018 година, читателите на Zapadno.com научиха, че Община Брезник има инвестиционно намерение да направи преустройване с промяна на предназначението и пристройка към част от брезнишкото средно училище. Целта на преустройването е в пристройката да бъде обособено пространство за подготвителна група към училището. Прочетете още по темата в публикацията: Брезник отново ще има детска ясла след като пристройка към училището бъде пригодена за подготвителна група.

Виж също...

Loading...