Търсят фирми за ремонт и изграждане на детски площадки във Филиповци и Туроковци, както и реновиране на водопровода между Вукан и Костуринци

Обществени поръчки за строителни и ремонтни дейности е обявила Община Трън, сочи справка в регистъра на Агенция по обществени поръчки.

Едната обществена поръчка е свързана с изграждане на детски площадки в трънските села Филиповци и Туроковци. Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 47 208 лева и 32 стотинки без включен ДДС. Съществуващата детска площадка във Филиповци ще бъде реновирана, а в Туроковци ще се изгражда нова такава. Предвижда се на детските площадки да бъдат монтирани беседки, въртележка, кошчета за отпадъци, пясъчник, люлка, пързалка “Мечо” и въртележка тип дъга. През месец февруари тази година първо читателите на Zapadno.com научиха за намерението на общинското ръководство в Трън да вложи средства детски площадки в двете трънски села. Прочетете още по темата в публикацията: Над 1 милион лева за ремонти в град Трън и районите на 8 трънски села.

Другата обявена обществена поръчка е за ремонт на водопровода между трънските села Вукан и Костуринци. Преди около половин година читателите на Zapadno.com научиха повече информация и за това намерение на Община Трън. Прочетете още по темата в публикацията: Решават проблема с водата в село Вукан с ремонт на 1-километров участък. Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е на стойност 28 166 лева и 66 стотинки без включен ДДС.

Виж също...

Loading...