Артисти от Брезник ще изненадат с комедиен сюжет празнуващите на традиционния събор на село Режанци

Артисти от трупата на самодейния читалищен театър към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” ще се включи в тържествената програма за традиционния събор на село Режанци, предаде репортер на Zapadno.com.

На 1 август центърът на брезнишкото село Режанци ще се изпълни с коктейл от смях, който артисти от Брезник ще представят. В ролите ще се превъплътят Цветелина Горанова, Пейчо Панов, Симона Рангелова-Павлова, Мишел Първанова, Милен Миланов и Христина Младенова. Те ще представят пародиен сюжет, който е свързан с изгряваща звезда и хилядите и перипети за завоюването на славата. В крайна сметка изгряващата звезда се сблъсква с житейски проблеми, които са далеч от пътя към славата, поясниха от трупата.

Сценарият за комедийния сюжет е бил написан за няколко часа и ще изненада жители и гости на събора. Специално съдействие за музикалното оформление на предстоящото артистично представяне е оказал Костадин Андреев от народно читалище “Просвещение-1870”. Артистите ще влязат в ролите си в 20:30 часа на площада в Режанци.

Виж също...

Loading...