Пародийният сюжет на артистите от читалището на Брезник предизвика фурор от смях на събора в село Режанци – СНИМКИ

Жители и гости на брезнишкото село Режанци приеха много добре комедийният сюжет, който беше изигран от артисти на самодейния читалищен театър към народно читалище “Просвещение-1870”, научи Zapadno.com.

Специално за събора на селото, артистите представиха буфосинхрониада, която разказва за изгряваща звезда от Режанция – малкият Париж и хилядите и перипети за завоюването на славата. Звездата решила да се запъти към Холивуд, а за там си взела пиарче на скромно хонорарче. В Холивуд не и провървяло, което я накарало да се върне на родна земя. Така изгряващата звезда се явява на конкурс за красота в Брезник, на който отвява конкуренцията. В този момент от живота и я харесал брезнишки магнат, но той се оказал продавач на зарзават. Магнатът се влюбил в звездата, но тъй като е лъжец я изпратил да работи на полето. През това време той обикаля механи с хубави жени, разказва комедийният сюжет, който беше представен и е изпълнен само с измислени герои.

Ролите бяха изиграни от Цветелина Горанова, Пейчо Панов, Симона Рангелова-Павлова, Мишел Първанова, Милен Миланов и Христина Младенова.

Разгледайте снимки от представянето на комедийния сюжет в Режанци:

 

Снимки: Спас Миланов

Виж също...

Loading...