3-годишната история на детски танцов състав “Граовчета” към брезнишкото училище е събрана в специална книга

Книгата “Заедно от любов към танца” беше издадена специално за 3-годишнината от основаването на детски танцов състав “Граовчета” към средно училище “Васил Левски” в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

На 60 страници в книгата са събрани всички участия, награди и премеждия на детския танцов състав. Тиражът, в който е издадена е скромен – 7 броя, които бяха подарени на завършващите четвъртокласници от състава по време на отбелязването на рождения ден в края на месец май тази година. “Нашата история наречена „танцът“ започна през месец октомври на учебната 2015- 2016 година, и така се създаде Детски танцов състав „Граовчета“. За мен беше предизвикателство да създам първата си крачка от творческата си кариера като учител – хореограф. /Яна Кираджиева/.”, започва книгата “Заедно от любов към танца”. Такова издание се осъществява за първи път в историята на детския танцов състав.

От страниците става ясно, че първата изява на състава пред публика е била на 21 декември 2015 година. В книгата са приложени фотографии от участия и спечелени отличия. “С вас има още какво да пишем в нашата книга… Продължавайте смело напред и дерзайте деца.”, завършва хореографът Яна Кираджиева в края на книгата.

Снимка: Яна Кираджиева

Виж също...

Loading...