15 човека бяха номинирани за общински съветници от ГЕРБ-Брезник за предстоящите местни избори

5 кмета на населени места в Брезнишко и председателят на Общински съвет-Брезник Виолета Младенова са сред номинираните за общински съветници за новия мини парламент. Номинациите им бяха излъчени на провелото се вчера номинационно събрание предаде, репортер на Zapadno.com.

В началото на номинационното събрание, което се проведе в малкия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в Брезник. Председателят на общинската структура на ГЕРБ-Брезник Лина Симеонова представи правилата за провеждане на събранието. Присъстващите членове на партията имаха възможност да номинират хората, които да бъдат предложени за кандидатите за общински съветници в Общински съвет-Брезник.

Номинираните за общински съветници са: Лина Симеонова, Веселин Крумов, Виолета Младенова, Димитър Митков от гражданската квота, Данчето Добревска, Натали Кирилова от гражданската квота, Василка Стоичкова, Дочка Стоянова, Ана Гигова, Богиня Рабакова, Асен Манчев, Богомил Савов, Снежана Лазарова, Соня Славова и Димитър Димитров. “Ние подреждаме листата по азбучен ред, Изпълнителната комисия на политическа партия ГЕРБ взима решение как да бъдат подредени те. Това са нашите номинации, подредбата не зависи от нас.”, поясни председателят на ГЕРБ-Брезник Лина Симеонова.

На събранието присъстваше и областният координатор на ГЕРБ-Перник и кмет на Община Перник доктор Вяра Церовска. В края на събранието тя се обърна към присъстващите с кратко слово. “Искам да ви поздравя за успехите, които нашата организация постига в Брезник. Искам да споделя своето становище, че ние и на този етап участваме много активно и много сериозно в управлението на Брезник. Това става и през председателя на Общинския съвет, който е част от политическа партия ГЕРБ и през заместник-кмета, който също е представител на нашата политическа партия. Смятам, че Брезник е и чист, модерен и че е едно много специално място в нашата държава. Споделям вашето становище, че абсолютно смятам, че ние можем да продължим да работим в този вариант. Важно е и съм сигурна, че ще постигнем много успехи на тези местни избори след резултатите, които ние последователно показваме всеки път. Ние сме една откровена, открита партия и забележете, нас ни критикуват не за това, което не сме направили, а за това, което правим.”, каза доктор Вяра Церовска.

Виж също...

Loading...