Лятното кино на Брезник отново ще предложи филмова класика в естествената атмосфера на Бърдото

Българската комедия от 80-те години “Оркестър без име” ще бъде прожектирана на лятното кино на Брезник, съобщиха от народно читалище “Просвещение-1870”.

Филмът, който е гледан от милиони българи и е сред най-обичаните, ще бъде излъчен този петък (16 август) от 20:00 часа на лятното кино на Бърдото. В главните роли участват Велко Кънев, Павел Поппандов, Георги Мамалев, Катерина Евро, Филип Трифонов и Илия Вангелов.

“Оркестър без име” показва хора, които имат различни професии, но са свързани от голямата си любов към музиката. Цяла година репетират, за да пробият в курортен комплекс „Златни пясъци“ през летния сезон. Бас-китаристът Павел, е монтьор и успява да присвои един стар джип ГАЗ-69, който да ремонтира, за да могат да отидат до морето. Сюжетът преплита теми като приятелството, любовта, изкуството и съзряването.

Прожекцията се организира съвместно между Община Брезник и народно читалище „Просвещение-1870“. Лятното кино е разположено на Бърдото, след края на града посока хотел-ресторант „Бърдото“. Входът за прожекцията е свободен, като при неблагоприятни метеорологични условия тя няма да се състои.

Снимка: народно читалище “Просвещение-1870”

Виж също...

Loading...