Брезничанката Цветелина Горанова е част от екипа на дигитално списание, насочено към ученици от цялата страна

Най-новото дигитално списание в България има представител от град Брезник в екипа си. Това е Цветелина Горанова, която е част от самодейния читалищен театър към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”, научи Zapadno.com.

Цветелина Горанова или просто Цвети, както я знаят всички в града, е част от театъра на Брезник от 5-годишна. Но освен да играе на сцената, тя обича и да пише. Наскоро пък стана ясно, че е в екипа на дигиталното списание “We Matter”, което предстои да излезе с първия си брой през този месец. “Това е Цветелина Горанова. През свободното си време тя си занимва с актьорско майсторство. Обича да научава нови неща и да работи в екип. Не се страхува от предизвикателства.⁠ Благодарение на това, тя стана част от нашия екип и реши да пише на тема “Как да си поставяме постижими цели?” Въпрос, който се отнася не само до ученици, но и до възрастни. В крайна сметка, всички искаме да успеем с целите си, нали? То тогава, една от първите крачки е да се уверим, че те са реалистични и могат да бъдат осъщесвени.⁠ Според Цвети, “от една страна успехът е финалната точка. От друга обаче, той обхваща всички житейски уроци, които сме научили по пътя на реализиране на желанията си.”, съобщават от дигиталното списание във Фейсбук страницата си. Пълният текст ще може да прочетете скоро в първия брой на дигиталното списание, което може да откриете като натиснете тук.

Дигиталното списание “We Matter” дава възможност на ученици от различни възрасти и различни части на България да се изкажат относно множество теми, както и да придобият опит, който да им е полезен в бъдеще, като насочат вниманието си върху сферите, които представляват интерес за тях: писане, снимане, изкуство, творчество, дизайн и други. Предвидени са по четири броя на година: пролетен, летен, есенен и зимен, като стартираме списанието със септемврийски (есенен) брой с тема, подходяща за учениците – мотивация, споделят авторите на изданието.

Снимка: We Matter Digital Magazine

Виж също...

Loading...