Директорът на пожарните в област Перник с високо отличие от министъра на вътрешните работи и похвала от областния управител

Областният управител Ирена Соколова поздрави директора на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”-Перник по повод полученото от него високо признание, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

Комисар Емил Марков е награден с най-високо почетно отличие на МВР „За доблест и заслуга” III-та степен от министъра на вътрешните работи Младен Маринов в навечерието на 14 септември – професионалния празник на огнеборците от цялата страна. Наградата се връчва за безупречната му служба, със заслуги, свързани със защитата на държавните интереси и с принос за изграждане на положителен образ на главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и Министерство на вътрешните работи.

Губернаторът открои заслугите на комисар Марков за гарантиране на сигурността и пожарно-аварийната безопасност в област Перник през 36-годишния му трудов път в Регионалната дирекция. Соколова поднесе и благодарност към служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, които през годините са доказали своя висок професионализъм и подготвеност при изпълняване на служебните си задължения. Тя изтъкна, че тяхната отдадена, динамична и рискована работа, е ценена и забележима от всички жители на област Перник.

Снимка: Областна администрация-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...