Отборът на “Дърварите” (Брезник) стана шампионът на приятелски футболен турнир в село Ноевци

Отборът на “Дърварите” (Брезник) спечели 1-во място на тазгодишния приятелски футболен турнир, който се проведе на стадиона в брезнишкото село Ноевци, съобщиха за Zapadno.com от организаторите.

Момчетата от “Дърварите” победиха с 1 : 0 миналогодишния шампион в приятелския турнир ветераните на “Черногорец”. Второ място спечелиха ветераните на “Черногорец”, а трети завършиха играчите от отбора на “Покриви и гаражи” (Ноевци). Голмайстор на футболния турнир стана кметът на село Ноевци Асен Асенов, който вкара 5 точни гола и игра в тима на ветераните. Първенците във футболния турнир бяха наградени с купи за 1-во, 2-ро, 3-то място и една за голмайстора по време на срещите.

Участие във второто издание на турнира взеха над 100 човека, разпределени в отборите: “Черногорец” – ветерани; “Черногорец” (Ноевци), „Noevtzi Boys“ (Ноевци); “Покриви и гаражи” (Ноевци), Районно управление “Полиция”-Брезник; „Асарел-Инвестмънт“; Община Брезник; „Дърварите“ (Брезник); “Уражай” (Режанци); “Гигински тигри” (Гигинци); “Зеленище” (Брезник); “Пелети енергия” (Брезник). Началото на турнира беше белязано с жест от организаторите. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Приятелският футболен турнир в село Ноевци стартира с връчване на специален флаг от областния шампион – ВИДЕО + СНИМКИ.

Снимка: “Трейс Рисорсиз”

Виж също...

Loading...