Приятелският футболен турнир в село Ноевци стартира с връчване на специален флаг от областния шампион – ВИДЕО + СНИМКИ

Второто издание на приятелския турнир по футбол в Ноевци събра над 100 човека на стадиона в брезнишкото село. Тазгодишният турнир събра 12 отбора, съставени от играчи от населени места, фирми и институции в община Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

В началото на спортното събитие от футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) връчиха специален флаг на „Асарел-Инвестмънт“ – фирмата, която подпомага турнира. “Надявам се да стане един хубав турнир, най-вече празник. Всички да играят коректно и да изкарат един незабравим съботен ден. Искам още веднъж да благодаря на „Асарел-Инвестмънт“. Благодарение на тях стадионът вече изглежда по един по-различен начин с една прекрасна тракторна косачка.”, каза Георги Мирчев от футболен клуб “Черногорец”. Той връчи специален флаг на областния шампион по футбол, който тази година е именно “Черногорец”. Традиционно този флаг се връчва на отборите на ветераните от “Левски” и ЦСКА при гостуванията им на стадиона в Ноевци. Тази година за първи отборът на село Ноевци връчи специални флагчета на областния управител на Перник и днес на “Асарел-Инвестмънт”.

От фирмата-спонсор на събитието благодариха за подаръка, както и за добрата организация. “Вторият турнир е два пъти по-добре организиран, подготвен с много повече участници, с много повече идеи, които са реализирани от организаторите от “Черногорец”. Справят се като истински професионалисти не само на терена, но и в организационната част. Това, че са така сплотени и работят заедно прави много добро впечатление. Удоволствие е да подкрепяме добра организация с добри цели.”, каза Елица Георгиева от минната компания „Асарел-Инвестмънт“, която е представена в Брезник чрез дружеството си “Трейс Рисорсиз”.

Вижте как беше дадено началото на футболния турнир във видеото, което Zapadno.com засне:

Общо 12 отбора взеха участие в турнира, който беше следен от четирима съдии. Отборите, които се състезаваха на терена в Ноевци бяха: “Черногорец” – ветерани; “Черногорец” (Ноевци), „Noevtzi Boys“ (Ноевци); “Покриви и гаражи” (Ноевци), Районно управление “Полиция”-Брезник; „Асарел-Инвестмънт“; Община Брезник; „Дърварите“ (Брезник); “Уражай” (Режанци); “Гигински тигри” (Гигинци); “Зеленище” (Брезник); “Пелети енергия” (Брезник). Първите футболни срещи бяха между отборите на “Зеленище” (Брезник) и “Уражай” (Режанци), както и между „Noevtzi Boys“ (Ноевци) и “Пелети енергия” (Брезник). Награди за първенците във футболния турнир са предвидени за 1-во, 2-ро, 3-то място и голмайстор на терена.

Разгледайте снимки от първите футболни срещи на турнира, които обективът на Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...