Футболен клуб “Балкан” (Банище) започва с мачовете в лигата по мини футбол, в която първо ще играе със “Селска Армада”

Футболен клуб “Балкан” (Банище) започва да пише новата си история с участие в наскоро сформираната лига по мини футбол в област Перник, научи Zapadno.com.

На 17 септември (вторник) стартира официалното откриване на първенството по мини футбол в региона. Откриването ще бъде от 18:30 часа на изкуственото мини игрище в пернишкия квартал “Проучване”. В 19:00 часа ще бъде дадено началото на първия мач, в който ще се състезават отборите “Торин” и “Вагончето”. Вторият мач ще бъде между отборите на “Селска Армада” и “Балкан” (Банище) и ще стартира в 20:00 часа. От 21:00 часа започва мачът между отборите на “Струма” (Кралев дол) и “Драгановец”.

На следващия ден (18 септември) ще се проведат още няколко мача в интервала от 19:00 до 23:00 часа. Тогава срещи на игрището в квартал “Проучване” ще си дадат отборите “Цървена звезда”, “Юнайтед 33”, “Без  напрежение”, “Ток по тялото”, “Ятак Бучино”, “Redhel”, “Скрита сила” (Мъдрево) и “Чуковете”.

Мачове ще се проведат и на 19 септември, когато ще се състезават отборите “Върба 1917”, “Миньор”, “Язовците”, “Фигурите”, “Тъмно зелен цвят” и “От дузпа в тъч”. Срещите ще се проведат в интервала от 19:00 до 22:00 часа.

Футболните мачове са част от новата лига на Българска асоциация мини футбол-Перник. На терена ще играят по 5 полеви играчи и един вратар във всеки отбор, като няма ограничение на смените.

Снимка: ФК “Балкан” (Банище)

Виж също...

Loading...