Шуменският театър ще гостува в Брезник с комедията “Бихте ли слезли от жена ми…”, която ще се изиграе на сцената в читалището

Големият салон на народно читалище “Просвещение-1870” в град Брезник ще бъде домакин на комедийната постановка “Бихте ли слезли от жена ми…”, с която ще гостува драматичен театър “Васил Друмев”-Шумен, научи Zapadno.com.

Спектакълът ще бъде представен пред публиката в Брезник на 25 септември (сряда) от 19:00 часа. Автор и режисьор на постановката е Андрей Калудов, а художник е Диляна Асенова. В ролите участват: Мая Бежанска, Васил Драганов, Пьотр Кшемински и Веселин Цанев. “Бихте ли слезли от жена ми…” разказва за мастит съдия, който е поразен от невиждано събитие – тайнствена ръка променя присъдите, произнесени от него и погазва свещеното правило на закона и съвестта. Още по-изненадващи семейни събития се стоварват върху него и то точно в момент, когато се е открил шанс да се издигне неудържимо в обществото. Какво се случва по-нататък, ще може да видите на 25 септември в големия салон на читалището.

Продажбата на билети стартира от днес в народно читалище “Просвещение-1870”. Цена на билета е 8 лева, като за ученици и пенсионери е 6 лева.

Снимка: Драматичен театър “Васил Друмев”-Шумен

Виж също...

Loading...