Агроном от Гигинци и още трима мъже са кандидатите за общински съветници в Брезник от “Демократична България – обединение”

Агроном-инженерът Антони Георгиев, който живее в брезнишкото село Гигинци, е сред кандидатите за общински съветници в община Брезник от коалиция “Демократична България – обединение”. Кандидатурата му, както и на още трима мъже за общински съветници, бяха представени вчера на пресконференция на коалицията, предаде репортер на Zapadno.com.

На предстоящите местни избори демократичната коалиция няма да излъчва кандидати за кметове на Община Брезник и брезнишкото село Ноевци, но ще предложи свои общински съветници. Антони Георгиев, Мирослав Богданов, Емил Крумов и Бончо Колев са кандидатите за общински съветници от “Демократична България – обединение”. Предизборната кампания на коалицията ще бъде такава, че информацията да стига максимално до хората. Предвиждат се индивидуални и групови срещи по места.

Кандидатът за общински съветник Антони Георгиев е агроном-инженер по професия. Той е роден в София, но е живял и учил в брезнишкото село Гигинци, Перник, Кюстендил и Пловдив. Занимава се със земеделие от 40 години. Работил е и като брокер на недвижими имоти в продължение на 15 години. Има 7-8-годишен опит и с алтернативни източници на енергия – фотоволтаици, ветрогенератори и ВЕЦ-ове. “Мисля, че има с какво да допринеса на община Брезник в развитието на тази сфера. За втори път се връщам в политиката, защото тези млади хора, които сега остават тука и идват да се кандидатират, аз съм бил със същите тези убеждения и преди 30 години. Останал съм излъган от сегашното управление затова подкрепям именно младите хора.”, поясни той.

Виж също...

Loading...