Кандидатите за общински съветници в община Брезник от ДПС, Българска социалдемократическа партия и “Воля” бяха регистрирани

Политическите партии „Движение за права и свободи“, Българска социалдемократическа партия и “Воля” регистрираха своите кандидатски листи за общински съветници в община Брезник за предстоящите местни избори, научи Zapadno.com.

Общинска избирателна комисия-Брезник регистрира кандидатската листа на партия „Движение за права и свободи“, която е съставена от един човек – Гергана Василева. Тя е регистрирана за участие в изборите за общински съветници в община Брезник на 27 октомври. Политическа партия “Воля” също регистрира само един човек за участие във вота за общински съветници. Това е Виолета Асенова.

Комисията е регистрирала и кандидатската листа на Българска социалдемократическа партия. Листата е съставена от 9 човека. Това са имената на Росен Огнянов, Янка Хранова, Катя Йорданова, Добринка Дойчева, Борислав Стоянов, Симона Борисова, Цана Сандова, Снежана Илиев и Даниела Дойчева.

Решенията за регистрацията на кандидатските листи могат да бъдат обжалвани чрез Общинска избирателна комисия-Брезник, пред Централна избирателна комисия в тридневен срок от обявяването им.

Общо 6 политически партии, 2 коалиции и 1 местна коалиция се регистрираха в изборите за общински съветници в община Брезник.

Виж също...

Loading...