Брезничанката Цветелина Горанова разказа как да си поставяме постижими цели чрез своя публикация в списание

Първата публикация на брезничанката Цветелина Горанова в дигиталното списание “We Matter” вече е факт. Чрез нея младото момиче от Брезник мотивира читателите как да си поставят постижими цели, видя Zapadno.com.

Първият брой на списанието “We Matter” излезе в началото на месец септември. Целта на списанието е да даде възможност на учениците да се изкажат по теми, които са им интересни. Така те могат да придобият увереност в себе си и да покажат, че гласът им наистина е от значение. Същевременно, получавате опит, който да им е от полза в бъдеще, споделят от дигиталното списание.

Авторският материал на Цветелина Горанова е поместен на 10-та и 11-та страница в първия брой на списанието. Публикацията и е озаглавена “Как да си поставяме постижими цели?”. “Стремежът към изпълнение на нашите желания образува целите ни. Те може да се променят във времето, но винаги значението им си остава едно, а именно предприемане на крачка към новото, към личното развитие и щастие, особено след като сме видяли резултата от положените усилия.”, пише Цветелина Горанова в дигиталното списание “We Matter”. Какво още съветва Цветелина Горанова може да прочетете като натиснете тук.

Виж също...

Loading...