Сгради в град Брезник и къща в трънското село Зелениград са предложени за продажба чрез търг в НАП

Публичен изпълнител при териториалната дирекция на Национална агенция за приходите-София е обявил търг с тайно наддаване на недвижими имоти в град Брезник и трънското село Зелениград, научи Zapadno.com.

Търгът ще се проведе на 4 октомври в сградата на Национална агенция за приходите в София. Обявени за продажба са пет сгради в град Брезник и една къща в село Зелениград. Първата обявена за продажба сграда в град Брезник е на 2 етажа и е със застроена площ 72 квадратни метра. Построена е през 1942 година и е с право на строеж върху имота. Първоначалната цена за сградата е 2 239 лева и 50 стотинки.

Вторият недвижим имот в Брезник представлява две производствени сгради на един етаж със застроена площ 148 квадратни метра. Изградени са през 1967 година, а имотът е с право за строеж. Първоначалната цена 6 370 лева и 88 стотинки.

Третият недвижим имот в Брезник представлява производствена сграда със застроена площ 49 квадратни метра. Сградата е на един етаж и е построена през 1942 година, като е с право за строеж върху имота. Първоначалната цена на имота е 2 621 лева и 63 стотинки.

Последният недвижим имот в Брезник е сграда на един етаж със застроена площ 31 квадратни метра. Построена е през 1967 година и е с право за строеж върху имота. Първоначалната цена за нея е 1 837 лева и 13 стотинки.

Недвижимият имот в трънското село Зелениград представлява едноетажна тухлена къща “Кочине”. Разположена е в стопанския двор на селото и е със застроена площ 45 квадратни метра. Построена е през 1978 година. Първоначалната цена за къщата е 558 лева и 33 стотинки.

Виж също...

Loading...