Отбор на служители на реда от област Перник зае трето място в националния конкурс “Пътен полицай на годината”

В отборното класиране на 27-я национален конкурс “Пътен полицай на годината” първи са служителите от Областна дирекция МВР-Добрич, след тях са представителите на Областна дирекция МВР-Шумен, а на трето място е отборът на Областна дирекция МВР-Перник. На второ място в индивидуалната надпревара се подреди Румен Евтимов от Областна дирекция МВР-Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Конкурсът се провежда за 27-и път. В него мериха сили 64 състезатели от 29 отбора от всички областни дирекции на МВР, като дирекцията домакин се представи с два отбора. Сред участниците имаше и 6 дами. Те не сформират отбор, но сред тях най-добре се представи и бе отличена Деница Господинова от Областна дирекция МВР-Русе. След нея в индивидуалното класиране при жените се подредиха Победа Карарадева от Областна дирекция МВР-Сливен и Невена Копанкова-Бечева от Областна дирекция МВР-Русе.

Наградите на победителите бяха връчени снощи на церемония в Плевен. На нея присъстваха зам. ректорът на Академия на Министерство на вътрешните работи комисар доцент доктор Добромир Доков, директорът на Областна дирекция МВР-Плевен старши комисар Красимир Начев, зам. председателят на Държавната агенция “Безопасност на движението по пътищата” Анжелина Тотева, изпълнителният директор на Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” инженер Бойко Рановски, зам. генералният директор на Български червен кръст доктор Надежда Тодоровска и Светослав Кръстев от Съюза на българските автомобилисти.

Снимка: МВР – пресцентър

Виж също...

Loading...