Дисциплинарната комисия се произнесе след боя на футболист от “Буря” (Кошарево): Отборът на Ярджиловци с предупреждение за лишаване от домакинство и парична глоба

Дисциплинарната комисия при Областния съвет на БФС-Перник се произнесе по случая с боя на футболист от футболен клуб “Буря” (Кошарево) по време на мача с “Партизан” (Ярджиловци) в неделя, научи Zapadno.com.

На свое заседание на 30 септември, Дисциплинарната комисия при Областния съвет на БФС-Перник е наказала футболист от тима на “Партизан” (Ярджиловци) със спиране на състезателни права заради получен червен картон. Освен това футболният клуб е наказан с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция от 125 лева. Наказанията са наложени след изиграния в неделя мач между отбора и тима на “Буря”. Тогава, 20 минути след началото на мач публиката нахлула на терена и заедно с един от играчите на “Партизан” набили футболист от отбора на брезнишкото село Кошарево. Въпреки случката мачът продължил и завършил с краен резултат 3 : 2 в полза на “Буря”.

Дисциплинарната комисия е наложила и наказание на футболист от “Черногорец” (Ноевци) след изиграния в неделя мач срещу “Чорни” (Брезник). Играчът е наказан със спиране на състезателни права заради червен картон. Неделното дерби между двата отбора завърши с резултат 0 : 0 при равностойна игра и добро съдийство.

Виж също...

Loading...