Петокласник от училището в Брезник смая министъра на образованието и науката с футболните си умения – СНИМКИ

Петокласникът Божидар Тодоракиев, който е възпитаник на средно училище “Васил Левски” в град Брезник, смая министъра на образованието и науката Красимир Вълчев при вчерашното му посещение, видя Zapadno.com.

Ученикът от Брезник тренираше със свои съученици на игрището с изкуствена настилка, което се намира в двора на училището. Тренировката съвпадна с посещението на министъра, който разгледа спортните съоръжения. Тогава Божидар Тодоракиев, който учи в 5 “б” клас на училището, показа как играе с футболната топка без тя да падне на земята. Добрите си умения, ученикът е придобил от неговия учител господин Владимиров. Любимият спорт на ученика е футболът.

Оказа се, че ресорният министър също е фен на футболната игра. Освен това той остана с добри впечатления от спортните съоръжения в двора на брезнишкото училище – футболното игрище и тенис кортът. “Игрищата са чудесни. Трябва навсякъде да има по едно оправено игрище, защото се вижда, че децата спортуват, когато има. Двигателната активност е много важна. Аз самият обичам да играя футбол.”, сподели Красимир Вълчев пред репортер на Zapadno.com.

Прочетете и вижте още по темата за посещението на министъра на образованието и науката в публикацията: Талантливи брезничанки поздравиха министъра на образованието и науката с граовски хумор и песен – ВИДЕО + СНИМКИ.

Разгледайте снимки от посещението на министъра на футболното игрище в двора на брезнишкото училище:

Виж също...

Loading...