Разказ за добрите дела в Брезник: Деца, оказаха помощ на жена с увреждания, претърпяла инцидент пред брезнишкия музей

В напрегнатото време, в което живеем, добродетелните моменти ни се струват нещо още по-невероятно. Повечето хора по улиците или социалната мрежа Фейсбук се оплакват от какво ли не, но има и случаи, когато добрите дела изпъкват над всичко останало. За такъв случай от град Брезник, научи Zapadno.com.

Преди няколко дни сестрата на Светлана Ангелова е претърпяла неприятен инцидент пред Общинския исторически музей в Брезник. Тогава деца са оказали помощ и извикали “Спешна помощ”. “Искам,да благодаря на едни непознати деца, които са оказали помощ на моята сестра, която е с увреждания.Тя е претърпяла инцидент пред Музея в Брезник преди два дни,те са и оказали помощ и са извикали линейка.Голямо благодаря за чистите им сърца,за неподправените доброта искрено ги прегръщам и нека да се гордея с тях родителите, за достойната им постъпка!!! Нека и учителите които ги учат бъдат поздравени за човешкото отношение, което възпитават!!!Искам ако някой ги познава да спомене имената им ,за да ги познава целия град и да се гордеем че растат деца с които този малък град трябва да се гордее!!! Благодаря ви от сърце!!!!!”, сподели Светлана Ангелова в социалната мрежа Фейсбук.

Дамата желае да узнае имената на децата, които са сторили доброто дело. Информационният сайт Zapadno.com ще съдейства за връзката между нея и децата. Ако децата или техни близки, запознати със случая, четат тази публикация, нека се свържат със сайта от координатите в секцията “Контакти“.

Виж също...

Loading...