Дами от клуб “Бизнес на високи токчета” гостуваха в Трън, където приготвиха традиционни ястия от региона

Членове на дамския клуб “Бизнес на високи токчета” гостуваха в град Трън по покана на фондация ПИНК, която е член на организацията от месец февруари 2019 година. Клубът има около 1 200 членове, които работят в различни области, като мнозина имат собствен бизнес, поясниха от фондация ПИНК.

Седем дами от клуба “Бизнес на високи токчета” са гостували в Трън на 12 октомври, когато се отбеляза с концертна програма празника на града (по традиция празникът обикновено се чества на 14 октомври, но тази година Общината измести програмата, за да съвпадне с почивните дни). В деня на тържествата, гостуваща група от седем жени гостува в Розовата къща в Трън, където приготвиха традиционни ястие от региона. Помощ в готвенето им оказаха младежите от готварския клуб в Розовата къща. Тази визита беше организирана от фондацията, за да може дамите да се запознаят с дейностите на ПИНК, както и да разгледат забележителностите в района на Трън.

Групата дами посети скалния параклис “Света Петка”, Музеят на бусинската керамика в село Бусинци, Ждрелото на река Ерма и Музеят на киселото мляко. От ПИНК изказаха благодарност към гостите за проявения интерес към дейностите на фондацията и за дарени от тях материали.

Снимка: Фондация ПИНК

Виж също...

Loading...