Футболен клуб “Чорни” (Брезник): Записахме една от най-тежките загуби през последните години, положително нещо към момента е временното класиране

Футболен клуб “Чорни” (Брезник) оглави временното класиране в група “Запад” с актив от 13 точки, въпреки загубата от отбора на “Ерма” (Трън).

Футболният клуб на Брезник отбеляза, че това е била най-тежката загуба за тима през последните години. “Записахме една от най-тежките загуби през последните години с 3:6 от “Ерма” Трън!Единственото положително нещо към момента е временното класиране!Поздрави за футболистите на “Ерма”,които напълно заслужиха победата с мъжката си игра!”, съобщиха от футболен клуб “Чорни” на Фейсбук страницата си. Във временното класиране “Ерма” заема четвърта позиция.

Футболният клуб на Ноевци също описа кратка равносметка за изиграния в неделя мач с отбора на “Буря” (Кошарево). Тогава тимът на “Черногорец” (Ноевци) загуби от отбора на “Буря”. “Голове трилър и … загуба с 5:6 от ФК”Буря”. В пореден мач дадохме спечелена среща, в която на два пъти водихме с два гола преднина!!!!”, съобщиха от футболен клуб “Черногорец” на Фейсбук страницата си. Във временното класиране тимът на Ноевци заема седма позиция, а този на Кошарево – пета.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...