Деветокласничка от брезнишкото училище спечели журито на национален ученически конкурс с презентацията си “Кукери”, която я изпрати на заключително класиране

Деветокласничката от брезнишкото средно училище “Васил Левски” Виктория Александрова ще се бори за призово класиране в ученическия конкурс под надслов „140 години Търновска конституция“, научи Zapadno.com.

Презентацията и „Кукери“ е успяла да докосне журито на конкурса до магията на маскарадните игри в Перник и бляскавия фееричен спектакъл, провеждащ се всяка година. Виктория Александрова ще участва в заключителен кръг на ученическия конкурс, който ще се проведе в град Велико Търново на 8 ноември.

На заключителния кръг Комисия ще събеседва с всеки участник, за да определи класирането от първо до трето място. Освен Виктория, наградени ще бъдат и нейните консултанти – Николинка Байкова и Лариса Темелчова, които са допринесли за призовото и класиране.

Ученическият конкурс се организира от национален клуб “Родолюбие” със съдействието на Синдиката на българските учители и Министерство на образованието и науката.

Виж също...

Loading...