31 избиратели в Брезнишко и 29 в Трънско ще гласуват чрез подвижните избирателни секции в двете общини

Нормално и без произшествия протича изборният процес на територията на общините Брезник и Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

Към този момент в Общинска избирателна комисия-Брезник не са постъпвали сигнали за нередности покрай изборния процес. Общо 31 избиратели са заявили, че ще упражнят правото си на вот чрез подвижната избирателна секция. Избирателите, които ще гласуват с нея са от град Брезник и села на общината, поясниха за Zapadno.com от Общинска избирателна комисия-Брезник. На територията на общината са разкрити 24 избирателни секции.

Сигнали за нередности няма и в Общинска избирателна комисия-Трън, където е създадена перфектна организация за провеждане на изборния ден. Чрез подвижната избирателна секция са заявили, че ще гласуват 29 избиратели. Те се намират в град Трън и села на пограничната община, поясниха за Zapadno.com от Общинска избирателна комисия-Трън. На територията на Трънско са разкрити 22 избирателни секции.

Чрез подвижните избирателни урни могат да гласуват избиратели с трайни увреждания, чието здравословно състояние не им позволява да бъдат придвижени до съответната избирателна комисия.

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности за изборите в общините Брезник и Трън.

Виж също...

Loading...