Преизбраният кмет на Община Трън Цветислава Цветкова ще положи клетва на първото заседание на новия Общински съвет

Цветислава Цветкова ще положи клетва като кмет на община Трън на първото заседание на новия Общински съвет, съобщиха от общинската администрация.

Заседанието ще се проведе на 4 ноември (понеделник) от 15:00 часа в заседателна зала “Екомилк” на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. Дневният ред е съставен от няколко точки. Първата е полагане на клетва от общинските съветници и подписване на клетвен лист. Втората точка в дневния ред е полагане на клетва от новоизбрания кмет на община Трън и подписване на клетвен лист. Последната точка е избиране на председател на Общинския съвет.

Преизбраният кмет на община Трън Цветислава Цветкова беше избрана с гласовете на 1 511 избиратели на провелите се наскоро местни избори. Тя ще е кмет на Трън за втори път, след като на частични местни избори през 2017 година за първи път беше избрана да управлява общината.

В редиците на новия Общински съвет на Трън влизат: Бойчо Харалампиев, Васил Василев, доктор Веселина Шишкова, Иванка Гълъбова, Мариела Иванова, Милена Миланова, Михаил Манчев, доктор Павлина Костова-Николова, Радостина Раденкова, Ташко Минков и Теодора Исаева. 8 от общинските съветници са представители на ГЕРБ, двама са от коалиция “БСП за България” и един е от коалицията “Ние, Гражданите”.

Информационният сайт Zapadno.com ще зададе интервю с кратки отговори на новоизбрания кмет на Трън Цветислава Цветкова, за да запознае читателите и местните жители с нагласите и за управлението през следващите 4 години. В интерес на обективността публикуваме предварително въпросите, които ще зададем.

Отговор само с едно изречение (до десет думи):

Ако бяхте независим коментатор на изборите, как щяхте да коментирате резултатите от вота във Вашата община?

–              С какво тези избори бяха по-различни за Вас от всички останали?

–              В коя критика на конкурентите Ви в предизборната кампания бихте се вслушали?

–              За какво не ви стигна миналият мандат?

Отговор само с една дума:

–              Кое е най-голямото постижение на общината при Вашето управление досега?

–              Кой е най-големият проблем на общината според Вас?

–              Коя ще бъде първата изпълнена задача след встъпването Ви в длъжност?

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...