Бойчо Харалампиев отново е председател на Общински съвет-Трън след като 9 общински съветници гласуваха за него – СНИМКИ

Новият председател на Общински съвет-Трън е Бойчо Харалампиев. Той беше преизбран с 9 гласа от новите общински съветници, които по-рано днес положиха клетва, предаде репортер нa Zapadno.com.

В заседателна зала “Екомилк” на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” в град Трън се проведе първото заседание на новоизбрания Общински съвет. Общинските съветници, които ще отговарят за местните закони, Наредби и други важни теми с Трънско са: Бойчо Харалампиев, Васил Василев, доктор Веселина Шишкова, Иванка Гълъбова, Мариела Иванова, Милена Миланова, Михаил Манчев, доктор Павлина Костова-Николова, Радостина Раденкова, Ташко Минков и Теодора Исаева.

На заседанието присъстваха областният управител на Перник Ирена Соколова, председателят на Общинска избирателна комисия-Трън Роза Златанова, архиерейският наместник на Трънска духовна околия иконом Йоан Чикалов, множество общински служители, кметски наместници, жители и гости на пограничната община. Дневният ред на заседанието беше съставен от няколко точки – полагане на клетва от общинските съветници и подписване на клетвен лист; полагане на клетва от новоизбрания кмет на Община Трън и подписване на клетвен лист; избиране на председател на Общинския съвет.

Най-възрастният общински съветник в Общинския съвет – Иванка Гълъбова имаше честта да води първото заседание. След като общинските съветници и кметът на Трън положиха клетва, беше проведено тайно гласуване за избор на председател на Общинския съвет. Единственият предложен за председател на местния минипарламент беше Бойчо Харалампиев. Той е и досегашният председател на Общинския съвет в Трън. След провеждане на гласуването и преброяването на гласовете стана ясно, че 9 от 11 общински съветници са избрали Бойчо Харалампиев за председател. Останалите двама общински съветници са гласували против предожението той да оглави местния минипарламент.

Бойчо Харалампиев е роден на 6 март 1958 година. Той е семеен с две деца. Има дългогодишен опит в системата на МВР.

Разгледайте снимки от първото заседание на новия Общински съвет в Трън, което обективът на Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...