Преизбраните кметове в община Брезник и новите общински съветници ще положат клетва на първо заседание на Общинския съвет

Първо заседание на новия Общински съвет-Брезник ще се проведе в сряда (6 ноември), съобщиха за Zapadno.com от Областна администрация-Перник.

На заседанието се очаква да положат клетва новоизбраните от избиратели в община Брезник общински съветници. Клетви ще положат и преизбраните кметове на Община Брезник Васил Узунов и на кметството в село Ноевци Асен Асенов. Тържественото заседание ще се проведе от 11 часа в малкия салон на народно читалище “Просвещение-1870” в Брезник.

Кметът Васил Узунов ще е управник на Община Брезник за трети мандат, след като на местните избори 2 197 избиратели гласуваха за него. Той е кмет на Брезник от 2011 година насам и на изборите се явява като независим кандидат за кметския пост. Кметът на кметството в село Ноевци Асен Асенов отново ще управлява населеното място, след като на местните избори 205 избиратели гласуваха за него.

В новия състав на Общински съвет-Брезник влизат: Богиня Рабакова, Борислав Стоянов, Ваньо Колев, Венета Петрова, Веселин Крумов, Веска Алексова, Добринка Дойчева, Иван Тинков, Катя Йорданова, Лина Симеонова, Мариола Попова, Росен Огнянов и Янка Хранова.

Информационният сайт Zapadno.com ще зададе интервю с кратки отговори на новоизбраните кметове на Община Брезник Васил Узунов и кметството в село Ноевци Асен Асенов, за да запознае читателите и местните жители с нагласите им за управлението през следващите 4 години. В интерес на обективността публикуваме предварително въпросите, които ще зададем.

Отговор само с едно изречение (до десет думи):

Ако бяхте независим коментатор на изборите, как щяхте да коментирате резултатите от вота във Вашата Община?

–              С какво тези избори бяха по-различни за Вас от всички останали?

–              В коя критика на конкурентите/конкурента Ви в предизборната кампания бихте се вслушали?

–              За какво не ви стигна миналият мандат?

Отговор само с една дума:

–              Кое е най-голямото постижение на Общината/кметството при Вашето управление досега?

–              Кой е най-големият проблем на Общината/кметството според Вас?

–              Коя ще бъде първата изпълнена задача след встъпването Ви в длъжност?

Виж също...

Loading...