Новият председател на Общински съвет-Брезник: Трябва да се работи за хората без значение от партийните различия

Със смесени чувства избраният за председател на Общински съвет-Брезник Иван Тинков поема длъжността. Това сподели той в първото си интервю за Zapadno.com след избирането му на тържествено заседание на новия Общински съвет в Брезник.

На въпрос дали е учудващ изборът му за председател на местния Общински съвет, той отговори: “И да, и не. Да, защото все пак имаше групи от другите политически сили, които бяха в мнозинството. Не, защото все пак претендирам да съм човек, който да е диалогичен и може да работи с хората. Може би това надделя и благодаря на колегите за уважението, което демонстрираха към мен.”, каза Иван Тинков пред репортер на Zapadno.com. Неговата номинация за председател беше подкрепена с гласовете на 9 от общо 13 общински съветници в Брезник.

Новият председател на Общински съвет-Брезник ще работи с всички без партийни различия. “Винаги съм бил диалогичен човек, който желае да се работи, да се върши работа в името на хората. Това за мен е по-важно.”, добави Иван Тинков. Той обича приемствеността и смята, че изминалия мандат на Общински съвет-Брезник е бил синхронен и добър между общинските съветници от различните политически формации. “Смятам да работя и да пледирам и към тях съответно за запазването на този добър дух, защото така се работи, иначе няма никакъв смисъл от нашия престой там.”, каза още председателят на Общински съвет-Брезник.

Виж също...

Loading...