Брезнишкият храм “Свети Георги Победоносец” ще е домакин на църковен концерт за Деня на християнското семейство и християнската младеж

Църковен концерт в чест на Деня на християнското семейство и християнската младеж – 21 ноември, ще се проведе в град Брезник през следващата седмица, съобщи за читателите на Zapadno.com отец Михаил.

На 19 ноември (вторник) от 18:00 часа концертът ще огласи храм “Свети Георги Победоносец”. Духовната проява ще се проведе с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит. Сред гостите на концерта ще бъдат Негово преосвещенство Белоградчишкия епископ Поликарп, архиерейският наместник на Трънската духовна околия иконом Йоан Чикалов и духовници от Брезник и региона.

Началото ще бъде поставено с приветствие към присъстващите, след което ученици от Брезник ще представят рецитал и песни. Храмът ще бъде огласен и от гласовете на камерен хор “Спасение” при храм “Света Параскева” в град София. Всички желаещи брезничани и гости на града могат да заповядат на концерта по случай Деня на християнското семейство и християнската младеж.

Виж също...

Loading...