Ремонтираха водосток по пътя между село Врабча и местността “Секирица”, пропаданията в отсечката ще бъдат оправени при наличие на средства

Ремонтни дейности по водосток по третокласен път 813 на територията на община Трън бяха извършени през месец октомври. В отсечката между моста над река Ябланица при местността „Секирица“ и трънското село Врабча с бетон и армировка е възстановeно крилото на водосток поради обрушване на бетона, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Дълго време на един от завоите в отсечката платното за движение беше компрометирано поради обрушването на бетона на водостока. В участъка по отсечката няма свличания, но на няколко места има пропадане на пътната настилка. “Според експертите е необходим локален ремонт, който ще бъде изпълнен при наличие на средства. Поради ограничения финансов ресурс в момента приоритетно се изпълняват текущи ремонти на пътища с по-висока интензивност на движението.”, поясниха още от пресцентъра на Агенция “Пътна инфраструктура”.

Виж също...

Loading...