Брезнишката фирма “Нивел Строй” влиза в зимното поддържане на пътища в Ямболско и Кюстендилско

Фирма “Нивел Строй”, която е собственост на известен брезничанин, участва в обединения, които са класирани да осъществяват зимно поддържане на републикански пътища в областите Ямбол и Кюстендил, научи Zapadno.com.

За изпълнител за извършване на поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно – възстановителни работи при аварийни ситуации) на републикански пътища в област Ямбол е избрано обединението ДЗЗД “Пътно поддържане – Н”. В обединението влизат фирмите “Пътно-поддържане Сливен” ЕООД и “Нивел Строй” ЕООД. Обединението е класирано с комплексна оценка 93,75 точки. Останалите участници за обособената позиция за зимно поддържане на републиканските пътища в област Ямбол са класирани с по-нисък брой точки. Дължинaта нa пътнaтa мpeжa, която ще се поддържа е 596 километра и 272 метра, става ясно от обявление по обществената поръчка.

За изпълнител за извършване на поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно – възстановителни работи при аварийни ситуации) на републикански пътища в област Кюстендил е избрано обединението „Нивел-ПП“, в което участват „Нивел Строй“ ЕООД, „Пътно Поддържане Кюстендил“ ООД и „Мегаинвест-холд“ ЕООД. Обединението е с комплексно класиране от 100 точки, а останалите участници имат по-малък брой точки. Дължинaта нa пътнaтa мpeжa, която ще се поддържа през зимата в Кюстендилско е 619 ĸилометра и 423 метра.

Виж също...

Loading...