Заместник-кметът М. Добревска, учител в Трън, педагогически съветник в Брезник и брезнишки полицейски инспектор със сертификати за отличие

Началникът на Регионално управление на образованието-Перник награждава служители от институции в общините Брезник и Трън, научи Zapadno.com.

Служители в институции в Брезнишко и Трънско, както и в други общини на област Перник, се награждават със сертификат за отличие заради ангажираността им по обхващането и включването в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст.

Сертификат за отличие получават старши учителят в средно училище “Гео Милев” в град Трън Павел Ничев, педагогическият съветник в средно училище “Васил Левски” в град Брезник Евелина Антова, полицейският инспектор в Районното полиейско управление на Брезник Николай Темелчов, заместник-кметът на Община Брезник Мария Добревска и старши специалистът в Община Трън Мая Деянова. Те са взели активно участие и са дали личен принос в дейностите по реализиране на Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст, поясниха от Регионално управление на образованието-Перник.

Виж също...

Loading...