Организират благотворителен концерт в подкрепа на отделението по гинекология в областната болница

Благотворителен концерт в помощ на отделението по акушерство и гинекология в областната многопрофилна болница за активно лечение “Рахила Ангелова” ще се проведе в Перник. Това съобщи Катрин Богданова, която е една от организаторите на кампанията, която има за цел да набере средства за ремонт на отделението.

“Всички набрани средства от концерта ще бъдат дарени на отделението по гинекология в град Перник!”, поясняват организаторите на благотворителния концерт. Услугите на отделението се използват и от дами от общините Брезник и Трън, както и от останалите райони на областта. Участие в концерта ще вземат: Поли Генова, Мариана Попова, Веселин Плачков, актьори от “Откраднат живот”, Wosh MC, Прея, ВенЗи, Невена Пейкова, модно ревю “Beauty Angels”, София, Ива Давидова, Маги Йорданова, Валерия Момчилова, ансамбъл “Майсторите на танца”, спортни танци “Проданс”, Орлин Делибалтов, сборна формация “Стоян и приятели”, рок група Morum, хип-хоп група Dance Squad и хип-хоп група DA Clique. Водеща на концерта ще бъде Елизабет Методиева. Благотворителното събитие ще се проведе на 13 декември от 19:00 часа в спортна зала “Борис Гюдеров”.

Кампанията за обновяване на отделението е подета от доброволци, а първата стъпка събирането на около 300 хиляди лева за необходимия ремонт. Хората в региона, които са получили помощ от лекарите в отделението са впрегнали сили и правят всичко възможно да върнат добрината и да помогнат. Редица медии оповестиха за състоянието на отделението, което не е ремонтирано от близо 40 години.

Виж също...

Loading...