Община Брезник ще кандидатства за проект, който е за ремонт на парното в брезнишката гимназия и преминаване на отопление с метан

Предложение за проект за ремонт на парната инсталация в сградата на средно училище “Васил Левски” в град Брезник ще бъде входиран за одобрение по проекта “Красива България” за 2020 година. Това съобщи пред репортер на Zapadno.com кметът на Община Брезник Васил Узунов.

В началото на месец януари 2020 година изтича крайният срок за кандидатстване по “Красива България”. Общинската администрация в Брезник ще кандидатства с проект за ремонт на парната инсталация в средно училище “Васил Левски” и преминаването към отопление с метан. Крайният срок за кандидатстване е до 6 януари 2020 година, поясни още кметът Васил Узунов.

Мерките, по които може да се кандидатства по време на кампанията за набиране на кандидати за участие по проект “Красива България” са три – „Подобряване на обществената среда в населените места”, „Подобряване на социалната инфраструктура” и „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип”.

Виж също...

Loading...