Приемните SOS семейства в Брезник ще бъдат подпомогнати със средства чрез кампания в българска търговска верига

Търговска верига “Фантастико” и “SOS Детски селища”-България отново си партнират, за да гарантират качествената семейна грижа и уютната семейна Коледа за децата, младежите и семействата, обхванати в програмите на сдружението. “Фантастико” избра да подкрепи за трети пореден път SOS каузата, защото вярва, че всяко дете трябва да живее в семейство. Затова и кампанията, в рамките на която всички клиенти на “Фантастико” могат да помогнат, ще тече под надслов „Тя мечтае да остане в своето семейство“, съобщиха от “SOS Детски селища”-България.

Кампанията стартира на 28 ноември и ще продължи до 1 януари 2020 година, като ще обхване цялата търговска верига „Фантастико“, под чиято марка развиват дейност 42 супермаркета на територията на София, Кюстендил и Елин Пелин. В периода на кампанията клиентите на “Фантастико” ще имат възможност да направят дарение в размер на 1 (един) лев в подкрепа на SOS каузата при плащане на закупените от тях стоки на касите на супермаркетите. Дарената сума ще бъде удържана заедно с цената на закупените от клиентите стоки. Дарението ще бъде отразено с отделна позиция в касовия бон, издаван на касите на “Фантастико”.

Събраните средства ще постъпват по сметка на “SOS Детски селища”-България и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена семейна грижа за децата от SOS приемните семейства на сдружението в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за децата, които са в риск да загубят закрилата на своите родители. „Радваме се, че с Фантастико правим вече трета кампания и партньорството ни е устойчиво. Предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в подкрепа на SOS каузата, защото така не само даваме шанс на повече деца да растат в семейство, но и гарантираме тяхната уютна семейна Коледа “, споделя Валерия Георгиева, която е национален изпълнителен директор на “SOS Детски селища”-България.

“Ние знаем, че грижата към децата изисква постоянство и дългосрочност. Това е ангажимент, които няма начало и край, а ние много ценим приноса на SOS Детски селища за децата в риск в България. Предните ни две кампании, бяха изключително успешни и показаха, че много наши посетители са съпричастни с тяхната кауза. Затова отново ще предоставим възможност на нашите клиенти да подкрепят децата в риск, при посещение на обекти ни.”, съобщи собственикът на търговска верига “Фантастико” Валери Николов.

Виж също...

Loading...