Рокади в Общинския съвет на Трън: Двама подават оставки, нови лица заемат местата им

Двама нови общински съветници влизат в състава на Общински съвет-Трън за мандат 2019 – 2023 година. Те заемат местата на други двама съветници, които са подали оставка. Това поясни за читателите на Zapadno.com председателят на Общински съвет-Трън Бойчо Харалампиев.

Промяната в състава на Общинския съвет стана факт на провелото се по-рано днес редовно заседание, на което съветниците положиха клетва. Новите съветници заемат местата на други двама, които са подали оставка по лични причини. Общинската избирателна комисия в Трън е взела решенията за прекратяване на правомощията след постъпили заявления за подаване на оставки.

Мястото на Михаил Манчев от ГЕРБ заема Емил Младенов. Мястото на Васил Василев от местната коалиция “Ние, гражданите” заема Стефан Тодоров, след като вторият в листата Асен Мирков е заявил, че не желае да е общински съветник и се отказва от класиране. “Двамата нови съветници са трънчани, които живеят и работят в Трън.”, разясни още председателят на Общински съвет-Трън Бойчо Харалампиев.

На провелата се сесия общинските съветници на Трън са приели и Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите Комисии и и взаимодействието му с общинската администрация за мандат 2019 – 2023 година.

Виж също...

Loading...