Страшна поледица в Трънско: Джип с ловци се преобърна край Мракетинци, няколко автомобила катастрофираха в Неделково – СНИМКИ

На страшна поледица по второкласен път 63 в района на община Трън попаднаха водачи на моторни превозни средства рано тази сутрин, предаде репортер на Zapadno.com.

Падналият тази нощ дъжд заледи платното за движение по главния път между общините Брезник и Трън. Вследствие на заледяването няколко автомобила катастрофираха в трънското село Неделково, посока Трън. Следите от катастрофите могат да се видят до пътя в района на селото.

По-надолу по главния път, в района на трънското село Мракетинци, джип с ловци е самокатастрофирал в крайпътна канавка. Пред репортер на Zapadno.com шофьорът на джипа поясни, че катастрофата е станала около 8 часа, когато пътят е бил заледен. Той е шофирал с около 20 километра в час, но дори и ниската скорост не му е помогнала да избегне пътното произшествие, отбеляза още шофьорът.

Водачът на джипа и неговия спътник са ловци от ловната група на село Туроковци и били тръгнали натам, за да се съберат за ловен излет. Двамата са невредими, а по автомобила са нанесени материални щети. На място е екип на полицията, който описва пътнотранспортното произшествие. В района на катастрофата е поставен пътен знак за хлъзгав участък.

В момента температурата в района на катастрофите е 1 градус над нулата. Пътят сега вече не е заледен, но вали слаб дъжд.

Разгледайте снимки от преобърнали се джип и следите от катастрофите в село Неделково, които обективът на Zapadno.com засне:

Виж също...

Loading...