В навечерието на празниците в Трън: Центърът за социална рехабилитация и интеграция ще раздава подаръци на коледния базар в центъра на града

Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън ще раздава подаръци по време на традиционния коледен базар в града. Базарът ще се проведе този петък (20 декември) в центъра на град Трън, научи Zapadno.com.

По традиция участие в базар взимат институции от град Трън. Сред тях е и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, който тази година отново ще организира томбола. Освен томболата от Центъра ще раздават подаръци на всеки, който си е закупил нещо от щанда на институцията. “За всеки закупил нещо ще има подарък, а в края на базара ще се проведе томбола с голяма награда изработена от потребителите на ЦСРИ гр.Трън.Очакваме Ви.”, съобщиха от Център за социална рехабилитация и интеграция-Трън във Фейсбук профила си.

Коледният базар в град Трън се провежда с благотворителна цел. Събраните от него средства се използват за различни каузи на участниците-институции. Базарът ще се проведе в петък на площад “Владо Тричков” и ще отвори врати в 11 часа.

Снимка: ЦСРИ-Трън – архив

Виж също...

Loading...