Председателят на общинския координационен съвет на СБУ в Трън Диана Гьорева е удостоена с отличието “Синдикалист на годината”

Преподавателят в трънското средно училище “Гео Милев” Диана Гьорева е удостоена с отличието “Синдикалист на годината”, научи Zapadno.com.

Диана Гьорева е председател на общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители в Трън, както и председател на синдикалната организация на Синдиката на българските учители при трънското средно училище “Гео Милев”. Тя е сред 29-те удостоени с отличието “Синдикалист на годината” за 2019 година. Много напрежение, труд, нерви и по-малко време за семейството са били необходими, за да се постигне отличието, с което е удостоена Диана Гьорева. Това сподели самата тя в ефира на телевизия “Кракра” и добави, че всеки ден пътува от Перник за Трън, където работи.

Церемонията по награждаването се проведе на 13 декември в София и бе открита от председателя на Синдиката на българските учители д. ик. н. Янка Такева. В присъствието на близо 400 гости, участници и представители на медиите, бяха връчени почетни плакети и грамоти за всички, номинирани в заключителния етап на престижните национални конкурси на Синдиката на българските учители: четиринадесети национален конкурс „Синдикалист на годината“, тринадесети национален конкурс „Най-добър социален партньор – кмет“ и „Заместник-кметове“, тринадесети национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор“, двадесет и първи национален конкурс „Журналист на годината“, първи национален конкурс „Най-добър социален партньор – началник на РУО“, първи национален конкурс „Най-добър социален партньор – директор на дирекция в общинска администрация“, първи национален конкурс „Най-добър социален партньор – началник-отдел в общинска администрация“, поясниха от Синдиката на българските учители.

Виж също...

Loading...