Коледното тържество на училището в Брезник благотворително събра 2 013 лева, но се търсят двама печеливши от томболата

Малко над 2 000 лева е събраната сума от благотворителните тържество и базар, които Училищно настоятелство “Васил Левски” и училището в Брезник проведоха в сряда, научи Zapadno.com.

Цялата сума е 2 013 лева и ще се използва за подпомагане на честването на 75 години от основаването на средно училище “Васил Левски” в град Брезник. Средствата бяха събрани чрез благотворителния базар и коледното тържество, които се проведоха преди 2 дни в брезнишкото читалище. Прочетете още по темата в публикацията: Коледни таланти на брезнишкото училище изгряха предпразнично във феерия от песни, танци и сценки – СНИМКИ.

По време на благотворителното събитие се проведе томбола за гостите. Листчета с номера се раздаваха на всеки, който подпомогна инициативата. Печелившите бяха изтеглени в края на тържеството, но все още се търсят късметлии от томболата. Хората с номер 218 и номер 107 не са си потърсили ваучерите, които са за семейна вечеря на ресторант “Хижата” и обяд в кафе-аперитив “Ланза”. Късметлиите могат да потърсят ваучерите си в средно училище “Васил Левски” срещу представяне на листчетата с номерата.

Виж също...

Loading...