Хореографът на трънската хип-хоп група Double D CREW: Стигнахме до най-голямата сцена в България и се почувствахме звезди за 3 дни

Хип-хоп групата Double D CREW към трънското народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895” изпрати успешна година, в която се изяви на най-голямата сцена в България, предаде репортер на Zapadno.com.

През изминалата вече 2019 година танцьорите на Double D CREW достигнаха до предварителен кастинг и представяне пред журито на телевизионното риалити “България търси талант”. Хореографът на формацията Ани Станимирова сподели за читателите на Zapadno.com, че участието в шоуто е било много приятно изживяване за всички. “Беше едно велико преживяване. Една сбъдната мечта. Може да не се овенчахме с 4 “да” на сцената, но аз се прибрах с гордо вдигната глава, защото успяхме да стигнем до там, до най-голямата сцена в България. Някои деца се отказаха заради първото си падение и най-голяма изява, други пък се нахъсаха още повече за някой следващ сезон… Не ме оставиха и оставиха Double D CREW да живее още дълго с тях, за което им благодаря. Ако не друго, почувствахме се звезди за 3 дни… Грим, внимание, някакви симпатяги от екипа тичат след теб, прожектори…. Чувството беше уникално…. Бих го изживяла пак!”, каза Ани Станимирова.

Кадър: bTV

Виж също...

Loading...